RANKO

construccions i rehabilitacions

RANKO 2000 S.L. Construcciones y rehabilitaciones

Vam néixer com una petita empresa i tenim vocació de seguir sent una petita gran empresa, sempre que petita sigui per la capacitat de proximitat i servei de qualitat als nostres clients i gran en el desenvolupament de les nostres activitats i projectes.

Construccions i Rehabilitacions RANKO és una empresa amb àmplia experiència acreditada, dedicada a la construcció, rehabilitació i reforma en obra civil, edificacions i instal·lacions industrials.

La Gestió de Qualitat és per a nosaltres un element fonamental, amb un rigorós acord amb els nostres proveïdors i tenint molt en compte la seguretat dels nostres empleats, aspecte primordial per augmentar la productivitat i la competitivitat.

A fi d’oferir una total seguretat al client, Construccions i Rehabilitacions RANKO disposa de les oportunes assegurances i plans de prevenció de riscos.

Oferim un tracte individualitzat

La nostra millor presentació són els clients que al llarg d’aquests últims anys han confiat en l’empresa i en el nostre compromís de disminuir l’impacte ambiental i afavorir d’aquesta forma la sostenibilitat, com un element clau de les nostres actuacions.

Comptem amb un eficaç Departament Tècnic per facilitar i agilitar qualsevol tipus de gestió o tràmit amb les diferents administracions públiques.

Oferim un tracte individualitzat amb l’assignació d’un tècnic personal, que estarà a plena disposició i informarà puntualment del seguiment dels treballs realitzats.

rankoConstruccions i rehabilitacions